Contact

[ OVER ONS ]

Wie wij zijn

Mijn naam is Harm van den Berg en met Van den Berg Afbouw realiseer ik afbouw en interieurbouw voor de particuliere en zakelijke markt. Daarnaast help ik te ontwerpen en kan ik adviseren over materiaalgebruik, kleurencombinaties en bijvoorbeeld het netjes wegwerken van bevestigingsmaterialen.

Meer dan 10 jaar ervaring

Ik ben gediplomeerd meubelmaker en studeerde bouwkunde aan de hogeschool van Rotterdam, als belangrijke basis om de af- en interieurbouw perfect onder de knie te krijgen. Met meer dan 10 jaar ervaring binnen de meubelmakerij en interieurbouw, waar ik als meubelmaker doorgroeide naar werkvoorbereider en projectleider weet ik wat erbij komt kijken om de af- en interieurbouw tot in de puntjes te verzorgen.

Van kasten op maat tot complete keukens, badkamers en een geheel nieuw interieur: af- en interieurbouw vormen mijn vakkundig specialisme. Met aandacht voor de kleinste details en altijd met oog voor een duidelijke planning, heldere communicatie en bijvoorbeeld een schets of complete 3D-tekening.

Afbouw en interieurbouw in Oud-Alblas en omgeving

Vanuit Oud-Alblas werk ik voor particuliere klanten, aannemers en anderen in de regio’s rond Dordrecht en Rotterdam. Na een opname op locatie, aan de hand van een schets of complete tekening. Met aandacht voor het ontwerp en advies over bijvoorbeeld het materiaalgebruik. Voor af- en interieurbouw op het hoogste niveau, door een specialist die begrijpt wat u belangrijk vindt.