Contact

[ wat wij doen ]

Afbouw

Afbouw: het is de afwerking van de woning. Door wanden te verzetten en de ruimte daarmee praktisch in te delen of met een upgrade door de deuren te vervangen of de zolder te isoleren. Met hoogwaardige materialen zorgt de afbouw ervoor dat uw woning tot in detail wordt afgewerkt.  

In samenwerking met een netwerk aan specialisten in Oud-Alblas en de regio’s rond Dordrecht en Rotterdam realiseer ik de afbouw van woningen en zakelijke panden. Met aandacht voor details en altijd in betrokken overleg met de klant.

Afwerking van ruwbouw

Zodra de woning of het pand water- en winddicht is wordt het tijd voor afbouw. Voor de afwerking van de ruwbouw, bijvoorbeeld door de binnenwanden en kozijnen te plaatsen. Met aandacht voor de detaillering en door de deuren af te hangen, om van het huis een thuis te maken.

De fijne samenwerking met diverse aannemers garandeert een naadloze overgang van ruwbouw naar afbouw. Door de deuren te hangen en de wanden te zetten en met het afmonteren van andere interieurelementen.

Aandacht voor details: vakkundige afbouw

Goede afbouw vraagt om aandacht voor details en kennis van de ruwbouwfase. Om goed te begrijpen wat er moet gebeuren en daarvoor de juiste hoogwaardige materialen te kiezen. Aannemers en andere klanten waarderen bovendien de duidelijke planning, heldere communicatie en nette werkwijze die het mooi en bijzonder maakt.