Contact

[ wat wij doen ]

Interieurbouw

Interieurbouw maakt het gewone bijzonder en garandeert geweldige materialen voor de meest creatieve ideeën. Met een hoogwaardige afwerking die tot in de puntjes klopt, dankzij mijn vakkundige aandacht voor zowel de materialen als de combinatie me de rest van het interieur.

Renoveer of restaureer de keuken, de badkamer, de complete winkel of specifieke kasten, lambrisering en bijvoorbeeld een volledige veranda. Door een vak- en ambachtsman die begrijpt wat jij belangrijk vindt.

Uw droominterieur binnen handbereik

Realiseer uw droominterieur, met meubels op maat en creatieve oplossingen die alle beschikbare ruimte benutten. In een specifieke stijl en altijd met hoogwaardige materialen. Voor de keuken, garderobekast, kledingkast, een haardmeubel, TV-meubel of de rest van het interieur.

Zowel de particuliere klanten als partner-aannemers waarderen de hoge kwaliteit, persoonlijke aandacht en betrokkenheid bij het project. Om uw wensen tot in de puntjes door te voeren, precies op de manier zoals u dat ook zelf het liefst zou willen doen.

Van schets tot 3D-tekening: interieurbouw op maat

Benieuwd hoe het eruit komt te zien in uw interieur? Laat een schets uitwerken tot een complete 3D-tekening. Van heel de badkamer, de keuken of het meubel dat u wilt laten maken. Als voorproefje op de mooiste interieurbouw, waarmee u zeker weet dat u de juiste keuze maakt.