Contact

[onze diensten ]

Wat wij doen

Specialist gezocht in afbouw, interieurbouw en ontwerp en advies? Zowel particulieren als de zakelijke klanten waarderen de focus op de af- en interieurbouw, met aandacht voor hoogwaardige materialen en een mooie afwerking daarmee.

Ervaar het vakmanschap en de flexibiliteit, om u persoonlijk en volledig op maat van dienst te kunnen zijn. Na een opname waarin de exacte maten worden opgemeten, vertaal ik uw wensen in een praktisch ontwerp op maat.

Afbouw en interieurbouw

De binnenwanden laten plaatsen en deuren laten afhangen of op zoek naar een kast op maat tot aan de realisatie van een complete keuken? Ontdek de mogelijkheden op het gebied van afbouw en interieurbouw. Voor een professioneel resultaat, met aandacht voor de kleinste details.

De keuze voor hoogwaardige materialen, inspiratie met creatieve ideeën en het vakwerk met oog voor detail maakt mijn af- en interieurbouw bijzonder.

Ontwerp en Advies

Ongeveer op de hoogte van wat er moet gebeuren of specifiek op zoek naar advies? Laat een deskundige meedenken over het ontwerp. Met advies over de te gebruiken materialen, kleurencombinaties en hoe u de bevestigingsmaterialen zo mooi mogelijk kunt wegwerken.