Contact

[wat wij doen ]

Ontwerp en Advies

Welk ontwerp biedt de meeste kastruimte onder de trap en hoe draagt het juiste advies bij aan betere materialen in de badkamer? Benut mijn vakkennis, deskundigheid en creatieve drive om er iets bijzonders van te maken.

Kiest u voor mijn ontwerp en advies? Ik help u de ruimte optimaal in te richten, stel creatieve oplossingen voor en adviseer over de te gebruiken materialen. Win advies in over kleurencombinaties, materiaalsoorten en het netjes wegwerken van zichtbare bevestigingsmaterialen.

Creatieve ideeën binnen uw budget

Op zoek naar creatieve ideeën voor de trapkast, de badkamer of de keuken? In de woonkamer benieuwd naar de mogelijkheden of de slaapkamer op een slimmere manier inrichten? Klanten in Oud-Alblas en de regio’s rond Dordrecht en Rotterdam waarderen de extra inzichten die ze opdoen om het net even anders aan te pakken.

Uiteraard houd ik bij het ontwerp en advies rekening met het beschikbare budget. Voor afbouw en interieurbouw op maat, waarbij u vooraf goed weet waar u aan toe bent.

Deskundige begeleiding: ontwerp en advies

Zoekt u deskundige begeleiding bij de afbouw, interieurbouw of specifieke uitdaging in en om het huis? Of in een zakelijke omgeving, om het kantoor, restaurant of de werkplaats opnieuw in te richten? Kies voor mijn deskundige begeleiding, waarmee u zeker weet dat u alle creatieve en praktische mogelijkheden benut. Laten we samen aan de slag gaan!